Ghidul Serviciilor
Bellanima, Centru De Psihoterapie Si Psihiatrie Bucuresti
inapoi la firma 378 vizite
Poza Centrul pentru copii
Foto

Se intampla adesea ca, la varste fragede, copiii sa pronunte gresit anumite sunete sau cuvinte. In unele cazuri, aceste greseli se corecteaza odata cu inaintarea in varsta. In alte situatii insa, ele continua sa afecteze vorbirea copilului si sa provoace tulburari de comportament si personalitate. In astfel de cazuri, este necesar sa se apeleze la logoped (un psiholog sau psihopedagog specializat In corectarea tulburarilor de limbaj si comunicare).

Care sunt situatiile in care este nevoie sa merg cu copilul la logoped?

Exista mai multe situatii care cer o evaluare din partea unui specialist:

 

Indicat este ca, in cazul unor astfel de suspiciuni, corectarea limbajului sa inceapa cat mai devreme posibil.

Abordarea noastra

Pentru rezultate cat mai bune si oferirea de spijin personalizat copiilor care se confrunta cu o astfel de tulburare, se folosesc elemente din:

Astfel, fiecare sedinta este interactiva, iar activitatile vizeaza nu numai dezvoltarea limbajului si comunicarii, ci a tuturor proceselor si functiilor psihice implicate In cunoastere si dezvoltare.

In cazul in care doresti o programare pentru logopedie, te rugam sa ne contactezi pentru a-ti oferi mai multe informatii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.