Ghidul Serviciilor
Bellanima, Centru De Psihoterapie Si Psihiatrie Bucuresti
inapoi la firma 378 vizite
Poza Centrul pentru copii
Foto

In cadrul Centrului Medical Bellanima puteti beneficia de servicii psihiatrice complete pentru copii si adolescenti:

Evaluarea psihiatrica a copilului sau a adolescentului apare ca necesitate, de obicei, la recomandarea unui medic generalist sau a psihologului clinician, in urma unei evaluarii psihologice, atunci cand este nevoie de o abordare medicala a cazului.

 

Aceasta presupune o explorare in detaliu a problemelor emotionale sau comportamentale ale copilului, a sanatatii  fizice a acestuia, a dezvoltarii sale, a relatiilor de familie si a istoricului tulburarilor psihice ale parintilor, daca ele exista.

Evaluarea psihiatrica va include examinarea starii psihice a copilului sau a adolescentului care consta in observarea atenta a comportamentului si un prim raport al experientei subiective a acestuia. Aceasta prima evaluare va include si observarea interactiunilor din familie, in special a interactiunilor dintre copii si parintii sai.

Interventia terapeutica

Tratamentul va include in mod uzual una sau mai multe din urmatoarele elemente: terapiacomportamentala, terapii de rezolvare a problemelor, terapie psihodinamica, program de pregatire a parintilor, sesiuni de parenting, terapie de familie si, daca este necesar, tratament medicamentos.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.