Ghidul Serviciilor
Cabinet Bendis Medical
inapoi la firma 3938 vizite
Poza Chirurgia estetica masculina
Foto
Foto

In unele cazuri forma gambelor nu este cea dorita oricat de mult am merge la sala. Musculatura gambelor nu se dezvolta asa cum vrem noi. La trup muschii sunt dezvoltati si dau aspectul tipic masculine. Dar ce facem cu gambele? Simplu. Introducem implante de gamba si in felul acesta armonizam tot corpul.

Ce face implantul de gamba? Echilibreazaimaginea corporala prin cresterea in volum a musculaturii gambelor.Durata operatiei: 1-2 ore

Revenire postoperatorie: Pansamente compressive 2 saptamani

Repaus fizic 7-10 zile\Repaus sportiv: 6 saptamani

Reintegrare sociala: 7 zile

Barbatii decid sa efectueze acest tip de operatie cind observa un dezechilibru intre musculature gambelor si  cea a corpului in general. Interventia consta in introducerea implantelor prin fosa poplitee (zona din spatele genunchiului) printr-o incizie care lasa o cicatrice mascata in pliurile de flexie. Rezultatul este echilibrarea estetica a musculaturii corpului.

PROGRAMEAZA O CONSULTATIE LA DR. VOICU

 

ALBUM FOTO- Aceasta prezentare a fost realizata numai cu scop informativ. Pentru date personalizate la adresa dumneavoastra si pentru alte informatii va rugam sa ne contactati la adresa:

 

B E N D I S M E D I C A L

chirurgie plastica si estetica

________________________

Dr. RADU VOICU 

Medic Primar Chirurgie Plastica

Mobil: 0722.684.735.

0740.236.347.

E-mail: office@bendis.ro

Adresa: Bd. Maresal Averescu9, Bl.5, Ap.6 Bucuresti 1

Web: www.bendis.ro

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.