Ghidul Serviciilor
Cabinet Bendis Medical
inapoi la firma 3938 vizite
Poza Chirurgia estetica masculina
Foto

Nasul este elemental central al fetei , cel care atrage privirea in mod inconstient si spune foarte multe despre individualitatea si personalitatea ta. In urma unor traume sau datorita evolutiei naturale nasul poate deveni nearmonizat cu fata si creeaza un aspect inestetic.Daca nu iti place forma sau dimensiunile nasului inseamna ca poti fi un candidat pentru rinoplastie - chirurgia nasului.

Ce face rinoplastia? Reduce marimea si modifica forma nasului. Poate ajuta respiratia.Durata operatiei : 1-3 ore

Revenire postoperatorie : Atela pe dosul nasului 9 zile. Edemul se reduce dupa 2-3 zile. Firele se scot dupa 9 zile.

Reintegrare sociala : 9 zileRinoplastia poate reduce dimensiunile nasului, schimba forma varfului, inlatura "cocoasa" de pe dosul nasului si uneori modifica unghiul dintre nas si buza superioara. Corectia deviatiei de sept poate ajuta problemele respiratorii. Interventia consta in remodelarea interna a oaselor nazale si a cartilajului. Chirurgia nasului pentru a reconstrui un nas neatractiv este una din cele mai frecvente interventii cosmetice de chirurgie plastica pentru barbati. Incizile se efectueaza in interiorul nasului fiind invizibile. Postoperator o atele metalica se aplica pe nas pentru a mentine structurile modificate in noua forma dorita. Pansamentele introduse nasal vor asigura fixarea.

PROGRAMEAZA O CONSULTATIE LA DR. VOICU

ALBUM FOTO

Aceasta prezentare a fost realizata numai cu scop informativ. Pentru date personalizate la adresa dumneavoastra si pentru alte informatii va rugam sa ne contactati la adresa:

 

B E N D I S M E D I C A L

chirurgie plastica si estetica

________________________

Dr. RADU VOICU 

Medic Primar Chirurgie Plastica

Mobil: 0722.684.735.

0740.236.347.

E-mail: office@bendis.ro

Adresa: Bd. Maresal Averescu9, Bl.5, Ap.6 Bucuresti 1

Web: www.bendis.ro

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.