Ghidul Serviciilor
Cabinet Bendis Medical
inapoi la firma 3938 vizite
Poza Despre Dr. Radu VOICU
Foto
Foto
Foto

Domnul dr. Radu VOICU este medic primar de chirurgie plastica si reparatorie, coordonatorul activitatii medicale la Bendis medical si de asemenea isi desfasoara activitatea in cadrul Compartimentului de Chirurgie Plastica din Spitalul Universitar CF2 Bucuresti.

 

Dr. Radu VOICU si-a desavarsit pregatirea profesionala intr-o Clinica Universitara de prestigiu in chirurgia plastica - Spitalul Clinic de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri - Bucuresti.

 

Dupa terminarea studiilor in specialitatea de chirurgie plastica si reparatorie Dr. Radu VOICU a urmat cursuri de pregatire in diferite domenii ale chirurgiei plastice, pentru a se perfectiona in chirurgia siluetei, microchirurgie, chirurgia reconstructiva a sanului. Deasemenea a participat si urmat cursuri de pregatire in domeniul peelingului chimic si mezoterpiei precum si cursuri anti-aging in tara si strainatate. Inca din primii ani de pregatire in aceasta specialitate  

 

Dr. Radu VOICU si-a manifestat interesul pentru chirurgia plastica participind cu lucrari stiintifice la Congrese si Simpozioane de specialitate.

Dr. Radu VOICU este autorul mai multor articole informative referitoare la chirurgia plastica, articole in care puteti gasi raspunsuri la multe intrebari referitoare la acest domeniu chirurgical.

 

Dr. Radu VOICU este membru activ al urmatoarelor Societati Stiintifice Profesionale:

- Asociatia Chirurgilor Plastici din Romania; - Societatea Romana de Microchirurgie; - Societatea Romana de Chirurgie Estetica;

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.