Ghidul Serviciilor
Cabinet Bendis Medical
inapoi la firma 3938 vizite
Poza Despre Dr. Radu VOICU
Foto
Foto

De regula din nastere forma urechilor constituie un motiv de stress inca de la varsta frageda. Poate creea complexe urmate de incercare de ascundere cel mai adesea cu ajutorul parului. Daca uitandu-te in oglinda realizezi ca imaginea urechilor nu se armonizeaza cu fata ta, fiind departate de cap si acest lucru nu iti place esti un bun candidat pentru otopalstie - chirurgia urechilor. Astfel poti obtine o forma a urechilor care sa se armonizeze cu fata si sa te reprezinte.

Ce face otoplastia? Apropie urechile prea departate de cap rezultind un aspect normal.

Durata operatiei : 1-2 ore

Revenirea postoperatorie : trebuie purtata o bentita peste urechi 10 zile postoperator si inca 2-3 saptamani in timpul somnului. De evitat sporturile agresive 6 saptamani.

Reintegrare sociala : 2-3 zile

Multi barbati isi amintesc de sicanele si supararile din copilarie suportate de la alti copii datorita formei urechilor prea departe de cap clapauge. Chirurgia urechilor apropie urechile clapauge rezultand un aspect normal. Interventia consta in incizarea in spatele urechii, ancorarea cartilajului remodelat si suturarea pielii. Dupa sutura se aplica un bandaj elastic. Disconfortul se poate controla prin medicatie antialgica.Pansamentul si bandajul se inlatura dupa 10 zile cind se scot si firele. Se recomanda a se purta o banda elastica peste urechi in timpul somnului 2-3 saptamani.

PROGRAMEAZA O CONSULTATIE LA DR. VOICU

ALBUM FOTOAceasta prezentare a fost realizata numai cu scop informativ. Pentru date personalizate la adresa dumneavoastra si pentru alte informatii va rugam sa ne contactati la adresa:

 

B E N D I S M E D I C A L

chirurgie plastica si estetica

________________________

Dr. RADU VOICU

Medic Primar Chirurgie Plastica

Mobil: 0722.684.735.

0740.236.347.

E-mail: office@bendis.ro

Adresa: Bd. Maresal Averescu9, Bl.5, Ap.6 Bucuresti 1

Web: www.bendis.ro

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.