Ghidul Serviciilor
Best Cafe Internet Cafe And P.c. Games
inapoi la firma 713 vizite
Poza Servicii
Foto

Conexiunea la Internet este realizata prin fibra optica, avand pentru conexiunea externa de 8 Mbps cu alocare dinamica, iar pentru conexiunea metropolitana (alte reţele naţionale) pana la 100 Mbps.

In calculatoarele noastre NU se pastreaza niciun fel de date referitoare la utilizator sau activitatea acestuia.

Avem o zona hot-spot de access wireless pentru a veni in ajutorul celor care doresc sa foloseasca laptopul personal, Palm sau telefon pentru a naviga pe Internet.

Fie ca ai nevoie de un loc in care sa iti petreci timpul alocat jocurilor sau navigarii pe internet, sau ai de trimis un fax, un e-mail catre oricine, noi vom avea grija sa te ajutam si sa te indrumam cat mai profesional catre rezultate rapide si clare.

Puteti chiar sa vorbiti in orice tara din lume la telefon cu tarife speciale (VoIp).

La noi vei gasi locul ideal in care poti sa listezi alb-negru sau color referatele, lucrarile de diploma, C.V.-uri, sau orice alte documente de pe orice mediu de stocare sau direct de pe internet.

 

Esti gamer, vrei un loc curat, liniştit, dotat cu calculatoare ultra-performante configurate special pentru jocuri si dotate cu periferice special concepute pentru Gaming? La noi este locul potrivit.

 

Vrei sa comunici cu prietenii sau rudele aflate la distanta prin iRC, Yahoo Messenger, Skype, MSN Messenger sau alte programe. Toate aceste le puteti face prin videoconferinta cu web-cam si casti cu microfon performante.

Lista completa a serviciilor o poti vedea aici.Lista completa a programelor instalate pe calculatoare o poti vedea aici.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.