Ghidul Serviciilor
Best Ballroom, Salon Evenimente - Bucuresti
inapoi la firma 1954 vizite
Poza Info utile
Foto

Alegerea gresita a fotografului de Nunta REGRETELE MIRESELORÎn topul celor mai comune regrete ale mireselor dupa nunta se afla: Alegerea gresita a fotografului de nunta

Regreti pentru ca:

De ce regreti?

Pentru ca fotografiile le primesti dupa nunta, când nu mai poti schimba nimic.

Pentru ca fotografiile de nunta le vei admira toata viata sau ar trebui sa le admiri… daca ai ce.

Acestea trebuie sa “scrie” în imagini întreaga poveste a nuntii tale.

Sfaturi:

De evitat:

Evita fotografii care nu ofera contract ori garantia ca va presta serviciile platite.

Evita alegerea unui prieten/prietene ca sa-ti faca fotografiile de nunta. Nu-i vei putea critica fotografiile si nici nu poti ridica pretentii. Daca totusi alegi un prieten/a fotograf, îti recomandam sa-l platesti exact ca si cum ai plati un fotograf profesionist. Bineînteles cere-i implicare si responsabilitate.

Evita fotografii care prezinta doar fotografii editate exagerat, de genul suprarealistice. Cu exceptia când doresti astfel de fotografii.

De stiut:

Daca un fotograf este specializat pe fotografie de strada ori culinara, de portret sau de studio, nu înseamna ca este bun si la fotografia de eveniment.Fotografia de eveniment este de tip jurnalistic si este printre cele mai solicitante si greu de realizat.

În articolul urmator îti spunem despre:

Regretele unor mirese, când au fost “influentate” în pregatirile de nunta, de sfaturile altora (prietene, soacra, mama etc.) – astea-s chiar interesante :)

Alegi BestBallroom pentru ca ne pasa de tine si de nevoile tale!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.