Ghidul Serviciilor
Best Dogs
inapoi la firma 1563 vizite
Poza Dresaj canin
Foto
Foto
Foto
Foto

Dresajul are o mare importanta atat in dezvoltarea intelectuala cat si cea psihica a cainelui, oferind totodata si deschiderea cailor de comunicare si interactiune dintre om si caine. Pentru a stabili durata dresajului este necesara efectuarea unei testari a aptitudinilor cainelui.

Dresajul se poate efectua atat la domiciliu cat si in regim de pensiune. In cazul alegerii optiunii de a se efectua dresajul in regim de pensiune, cainele va ramane la noi pe toata aceasta perioada. Durata sedintei de dresaj variaza intre 15-30 min (deoarece cainele nu are atentia distribuita mai mult de 10-15 min) si se efectueaza o data sau de cel mult doua ori pe zi (in cazul dresajului in regim de pensiune).

Dresajul de disciplina dureaza intre 3-5 luni, in functiie de comenzile pe care doriti sa le invete, varsta cainelui si rasa acestuia, iar cel de paza si protectie intre 1-3 luni. Metodele de dresaj sunt recompensa, zgarda, jucariile sau lauda. Metodele de lucru folosite de noi nu implica sub nici o forma violenta si nici nu se vor folosi alte obiecte in afara echipamentului de dresaj, care sa produca vreun rau cainelui dumneavoastra.

Etapa finala a programului de dresaj este predarea cainelui de la instructor la stapan. Este foarte important sa se efectueze aceasta predare, deoarece, la final, cainele va asculta doar de stapanul lui.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.