Ghidul Serviciilor
Best Service Birotica - Service Copiatoare, Incarcari Cartuse, Bucuresti
inapoi la firma 4056 vizite
Poza Copiatoare second hand
Foto

Copiatoare second hand si imprimante second hand reconditionate si testate de tehnicienii nostri, in perfecta stare de functionare si cu numar mic de copii. Copiatoarele si imprimantele sh comercializate de noi beneficiaza de garantie 12 luni iar daca optezi pentru un contract de service copiatoare pentru aceste echipamente beneficiezi de preturi reduse la servicii, consumabile, reincarcare cartuse pentru aceste produse si/sau alte produse existente aflate in posesia ta.

Piese de schimb  copiatoare/imprimante Canon, Hp, Samsung, Lexmark, Epson, Konica Minolta - piese de schimb pentru copiatoare, imprimante, multifunctionale : fuser, lower pressure roller, upper fuser roller, laser, ink, fuser fixing film, fuser sleeve, film fixare, cuptor, rola preluare, rola presoare, rola separare, pad separare, cilindru, lamela stergere, pick-up roller, pad separation, etc.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.