Ghidul Serviciilor
Best Tires Shop
inapoi la firma 479 vizite
Poza Anvelope Autoturisme
Pret: 299,96 RON
Foto

Anvelopa potrivită, indiferent de condiţiile de rulare cu care vă confruntaţi. Dunlop a realizat SP Sport 01, o anvelopă asimetrică de înaltă performanţă. Profilul asimetric răspunde la cel mai mare echilibru posibil în materie de comportare la rulare, indiferent de condiţii.

Dunlop SP Sport 01: Pentru şoferii din tine.

Cu banda de rulare inovatoare asimetrică cu trei zone diferite, SP Sport 01 unifică în proporţii egale confortul lin la rulare, caracterul sportiv şi siguranţa ridicată la acvaplanare. Împărţirea benzii de rulare în trei zone asigură cel mai mare echilibru posibil în ceea ce priveşte comportarea la rulare, indiferent care sunt condiţiile de drum.

SP Sport 01 este anvelopa ideală pentru vehiculele din clasa mijlocie, superior mijlocie şi de lux. Compusul cu 100% conţinut de siliciu al benzii de rulare asigură o manevrabilitate superioară în condiţii de carosabil uscat şi umed, o rezistenţă redusă la rulare şi o durată mare de utilizare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.