Ghidul Serviciilor
Beta Concept Ambient, Placari Ceramice,instalatii Electrice, Termice Si Sanitare - Bucuresti
inapoi la firma 950 vizite
Poza Lucrari
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

 AQUAMAX

 

Pentru ca timpul ii presa, Aquamax ne-a solicitat sprijinul pentru turnarea de sapa, intr-un spatiu de 600 mp, intr-un timp foarte scurt. Consideram ca cele doua zile in care lucrarea a fost gata i-a ajutat sa demareze activitatea in spatiul amenajat si, totodata, le-a spulberat indoiala ca ceea ce este facut repede nu este facut neaparat bine. 

„Beta Ambient ne-a aratat ca se poate repede, frumos si bine. Specialistii lor ne-au dat o solutie simpla si s-au tinut de cuvant. Vom solicita serviciile Beta Ambient si de acum inainte”. - Reprezentant AQUAMAX

 

Complex FELICITY CENTER

 

Totodata am realizat proiecte mari, cum ar fi ansamblul rezidential Felicity Center, unde am executat 24.000 mp. Colaborarea cu firma Ozer, antreprenorul lucrarii a fost pe masura.

 

  AMVIC

 

Lucrarea realizata pentru AMVIC a constat in turnarea unei sape, pe o suprafata de 1.700 mp, intr-un interval de 6 zile.

„Pentru noi, Beta Ambient este mai mult decat un furnizor de servicii de inalt profesionalism. Noi am descoperit in echipa Beta Ambient un partener pe masura, in care avem incredere si alaturi de care putem construi. Initial, proiectul a inceput cu o sapa fluida, care a implicat alocarea unor resurse mari, atat din punct de vedere financiar, cat si al timpului de executie. Beta Ambient ne-a adus o solutie inovativa, care ne-a permis sa reducem toate aceste costuri si sa obtinem un rezultat de calitate.”. - Reprezentant AMVIC.

 

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.