Ghidul Serviciilor
Betcif, Baicoi / Prahova - Comercializare Si Montaj Acoperisuri Metalice
inapoi la firma 2255 vizite
Poza Despre noi
Foto

Totul despre acoperisuri din tigla metalica

Suntem o societate specializata in vanzarea si montajul acoperisurilor din tigla metalica, fie ca este vorba de sisteme premium - acoperisuri Gerard, fie ca este vorba de sisteme de invelitori metalice cu acoperire de poliester.

Experienta acumulata din 2003, de cand ne-am infiintat, si pana astazi, si cele peste 300 de acoperisuri din tigle metalice vandute si montate, ne indreptatesc sa spunem ca stim tot ce se poate sti despre acoperisuri.

De la intocmirea ofertei, in functie de planul de invelitoare acoperis si de masuratorile executate la fata locului de specialistii nostri, si pana la receptia lucrarii, ne ocupam de absolut tot: livrare materiale, configurare accesorii, montaj acoperis tigla metalica, verificare si acordare garantie. Totul pentru ca tu sa ai un acoperis complet, sigur si deosebit.

Nu numai acoperisuri

In componenta unui acoperis din tigla metalica intra o serie intreaga de accesorii, fie ca vorbim de accesorii de prindere (cuie, suruburi, benzi de etansare etc), fie ca vorbim de sisteme de jgheaburi si burlane, folii anticondens, bariere de vapori, ferestre de mansarda, scari de acces si multe altele.

Executam si montam si tamplarie din PVC Rehau, iar pentru cine este interesat de o colaborare, prestam servicii speciale de profilare pentru orice fel de accesorii pentru tigla metalica.

Contacteaza-ne acum pentru o oferta!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.