Ghidul Serviciilor
Betcif, Baicoi / Prahova - Comercializare Si Montaj Acoperisuri Metalice
inapoi la firma 2255 vizite
Poza Membrane
Foto

Membrane pentru acoperis Delta

Pentru un acoperis, invelitoarea nu este totul. Chiar daca nu se vede, membrana de sub invelitoare are un rol extrem de important, in functie de destinatia ei: elimina condensul, face bariera termica sau antiaburi / antivapori, sau toate trei, daca se foloseste o combinatie de mai multe membrane.

Folia anticondens are rolul de a nu permite condensului care se acumuleaza pe suprafata interioara a invelitorii sa patrunda in locuinta, si de a elimina aburul din interior. O folie anticondens are o foarte buna permisivitate la vapori si la aburi, in timp ce din exterior spre interior este impermeabila.

Bariera antiabur, sau bariera antivapori are rolul de a controla schimbul de aer si vapori intre interiorul si exteriorul locuintei. O bariera de vapori are o permisivitate foarte scazuta la aer si vapori. Folosita impreuna cu o bariera termica, bariera antivapori imbunatateste performantele acesteia.

 

Tipuri de membrane:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.