Ghidul Serviciilor
Betondab - Beton Elicopterizat Bucuresti
inapoi la firma 31 vizite
Poza Beton Elicopterizat in Bucuresti si Ilfov
Foto

Acesta tehnica nu este deloc noua, fiind folosita in tarile vestice, dar si in Romania, de foarte multa vreme si ofera atat rezistenta in conditii de trafic intens, cat si un finisaj placut in diferite culori, in functie de preferinte.

Tehnica betonului elicopterizat include mai multe etape. Formula speciala de beton armat este turnata, nivelata, apoi, dupa aplicarea cuartului este omogenizata.

Finisarea (elicopterizarea) se face cu un echipament special numit elicopter si poate ajunge pana la aspectul lucios de oglinda. Avantajul este ca atunci cand se folosesc echipamente performante si materiale de calitate, intregul proces de lucru are un timp redus.

Pentru solutii complete de aplicare si finisare a betonului elicopterizat, echipa BETONDAB are oferte personalizate pentru fiecare tip de lucrare, in orice judet din tara. Experienta echipei este completata de orientarea permanenta catre realizarea de proiecte durabile, folosind materiale de calitate, tehnici si echipamente performante. Contactati-ne!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.