Ghidul Serviciilor
Bia Bridal Fashion, Pitesti - Rochii Mireasa, Invitatii, Decoratiuni Nunti, Botezuri
inapoi la firma 1700 vizite
Poza Obiecte personalizate
Pret: 26 RON
Foto

Glob cu inimioare care poate fi personalizat prin inserarea unei fotografii in interiorul acestuia.Globul este confectionat din plastic si contine apa si mici inimioare rosii. Nu necesita transfer termic.Diametru baza - 9 cm, inaltime 9 cm.

Poate fi oferit cadou oferit celor dragi de ziua lor sau de Valentine's Day.

Introduceti produsul in cosul de cumparaturi, dupa care trimiteti un e-mail pe adresa contact@bia-pitesti.ro cu poza dorita. Este necesar sa ne trimiteti o poza cu o rezolutie buna, pentru a va oferi un produs de calitate.

 

Magazinul nostru va poate oferi pe langa o mare varietate de articole pentru nunta si botez si o serie de obiecte care pot fi personalizate cu poza sau textul dumneavoastra. Unele pot avea utilitate practica in viata de zi cu zi, de exemplu o cana de cafea personalizata cu poza iubitei sau iubitului dvs. din care sa sorbiti in fiecare dimineata cafeaua preferata, altele se pot constitui in elemente de decor si  pot aduce aminte de persoane si momente fericite. De asemenea acestea pot fi oferite cadou celor apropiati dvs., rude sau prieteni dragi.Personalizarea obiectelor dorite se face prin tehnnologia sublimarii, a transferului termic clasic sau prin inserarea unei fotografii in interiorul acestuia.Tehnologia sublimarii consta in transferul unei imagini de pe hartia de transfer pe care s-a printat cerneala de sublimare pe suportul dorit care poate fi ceramic, textil, plastic, metal, lemn, sticla, folosind temperatura si presiunea adecvata specifica fiecarui tip de material pe care se transfera cerneala de sublimare.  Singura restrictie este acea cu privire la materialul textil, care trebuie sa fie in proportie de 80% poliester. Imaginile sublimate sunt extrem de rezistente la spalare iar calitatea imaginii sublimate este superioara transferului termic clasic.Pentru a va oferi produse de calitate trebuie sa ne trimiteti o poza de calitate, adica cu o rezolutie buna.De asemenea, urmariti specificatiile tehnice care sunt relatate in dreptul fiecarui articol care poate fi personalizat.  

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.