Ghidul Serviciilor
Bia Bridal Fashion, Pitesti - Rochii Mireasa, Invitatii, Decoratiuni Nunti, Botezuri
inapoi la firma 1700 vizite
Poza Plicuri de bani. Meniuri
Pret: 1,85 RON
Foto

Dimensiuni: 9,5 cm latime si 20 cm inaltime.Pretul afisat este cu tiparitul meniului inclus in pret.Comanda minima 70 buc.

 

Plicurile de bani pentru nunta au de fapt dublu rol. Cel de card de asezare care stabileste locul fiecarui participant la eveniment, dar si cel de plic in care la finalul evenimentului se introduc banii pe care-i daruiti mirilor sau celui botezat. Aceste carduri contin de obicei un text de multumire adresat celor care participa la eveniment. Se pot imprima cu numele fiecarei familii sau participant, in acest fel ele indicand precis locul la masa al fiecaruia dintre invitati.Distribuim plicuri de bani, meniuri, caiete de amintiri in Pitesti, Alba Iulia, Arad, Bacau, Oradea, Bistrita, Botosani, Brasov, Braila, Buzau,Resita, Calarasi, Cluj Napoca, Constanta, Sfantu Gheorghe,Targoviste, Craiova, Galati, Giurgiu, Targu Jiu, Miercurea Ciuc, Deva, Slobozia, Iasi, Bucuresti, Baia Mare, Drobeta Turnu Severin, Targu Mures, Piatra Neamt, Slatina, Ploiesti, Satu Mare, Zalau, Sibiu, Suceava, Alexandria, Timisoara, Tulcea, Vaslui, Ramnicu Valcea, Focsani. Tiparitul este inclus in pret.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.