Ghidul Serviciilor
Bianco Smart
inapoi la firma 4077 vizite
Poza Calorifere
Pret: 150 RON
Foto

Calorifer din otel Vogel & Noot k22x600x400.Producator: Vogel&Noot AustriaGarantie: 10 ani Culoare: RAL9016 / ALBKitul de montaj este inclus in pret.

Radiator din otel Vogel & Noot k22x600x400.Radiatoarele din otel tip panou VOGEL & NOOT se folosesc in instalatii de incalzire centrala,in care agentul termic este apa.Datorita designului elegant sub care se prezinta, si a posibilitatilor de racordare,fac fata celor mai sofisticate cerinte de amenajare a locuintelor.Se folosesc pentru incalzirea spatiilor de locuit,de birou,si a altor spatii cu umiditate normala.Nu pot fi utilizate in spatii cu umiditate ridicata precum,spalatorii,cantine,bazine de inot,unde nu exista o ventilatie corespunzatoare.Au un finisaj superior,design modern si elegant.DATE TEHNICE:Temperatura de functionare max. 110 grade C.Presiunea max. de exploatare 10 bar.Grosimea tablei 1,25 mm.Puterea termica: 940 W

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.