Ghidul Serviciilor
Bijuterii Argint
inapoi la firma 915 vizite
Poza Eleganta bijuteriilor de argint
Foto

Bijuterii de argintAstazi, argintul este unul dintre cele mai cautate materiale cu scopul de a creea bijuterii. Bijuteriile facute din acest material pretios este admirat si apreciat de majoritatea femeilor si barbatilor de pretutindeni din lume. Si putem afirma de asemenea ca aceste bijuterii de argint sunt si foarte ieftine comparativ cu aurul si sunt accesibile oricarei categorii sociale. Acestea au un design atractiv dar si un pret accesibil. Eleganta acestor bijuterii vorbeste de la sine si astfel acestea au devenit tot mai cautate si apreciate in zilele noastre si tot mai multa lume isi indreapta atentia spre acest tip de bijuterii de argint din cauza pretului mult mai redus ca in cazul altor bijuterii cat si a calitatii si design-ului atractiv care acestea il au. Bijuteriile de argint sunt foarte populare si se gasesc in orice bijuterie. Acestea se impart in cateva categorii principale si rand pe rand o sa le descriem putin. Incepem prin categoria bijuteriilor din argint pur. Doar bijuteriile din argintul pur sunt 99,9% pure. Au de obicei o greutate mai mare si sunt foarte fine. Bijuteriile care sunt facute din argint pur, au de obicei aceasta recomandare si asa se si numesc: bijuterii din argint pur.

 

Din cauza ca sunt foarte fine prelucrate si ofera o maleabilitate in material, ele sunt de obicei sub forma bijuteriilor cum ar fi bratati, inele, coliere, cercei. Aceste bijuterii din argint pur sunt diferentiate de celelalte bijuterii prin finetea care o au. Apoi mai sunt si bijuterii confectionate din aliaje cu alte metale si acestea sunt cele mai populare in fabricarea de ornamente din argint si cadouri. Acestea nu sunt din argint pur, sau majoritatea dintre ele nu sunt, ci au o compozitie de aproximativ 92,5% argint pur iar restul alte materiale. Majoritatea bijuteriilor facute din astfel de combinatie de aliaje vor avea o inscriptie de “925” ca si semn de autentificare. Bijuteriile din aliaj asa numit bijuterii germane, au in compozitia lor zinc, nichel si fier. Acestea sunt renumite si recunoscute in mod special pentru durabilitatea lor, rezistenta si coroziunea la care acestea rezista. Aceste ornamente si bijuterii nu au neaparat scopul de a fi purtate si a avea un contact cu pielea pentru ca pot sa produca reactii alegice din cauza fierului sau nichelului. In general ca bijuterii majoritare din aceasta categorie fac parte colierele, inelele si pandativele. Apoi mai sunt bijuteriile cu pietre pretioase. Acestea fac parte dintr-o categorie mai aparte fata de celelalte tipuri de bijuterii.   

 

Pietrele adauga o valoare in plus bijuteriilor si sunt mult mai atractive, crescandu-le atat design-ul care este mult mai atractiv cat si valoarea pe care aceste bijuterii de argint le au. Aceste tipuri de bijuterii de argint pot sa includa aproape orice tip de bijuterie si accesorii. Printre cele mai renumite pietre pretioase putem aminti: saphirul, topaz, diamantele, smaraldele, perlele. Apoi mai sunt si bijuteriile de argint oxidate. Acestea au un design aparte si special si sunt de obicei austere la privit, iar ca si tip de bijuterie vom gasi antichitati si bijuterii care sa reprezinte timpuri mai vechi. In general acestea sunt purtate de persoane carora le place sa poarte un tip de bijuterii mai neconventional. De asemenea vom gasi astfel de bijuterii sub forma de inele, cercei, pandative, coliere, bratari. Acestea fiind spuse, putem spune despre bijuteriile de argint ca sunt tot mai cautate, la moda si atractive atat din punct de vedere al pretului cat si al calitatii si design-ului. Orice isi poate permite sa poarte astfel de bijuterii din argint si sa fie in pas cu moda. Magazinele de specialitate ofera o gama foarte larga de bijuterii de argint incepana cu lantisoare, inele, bratari, coliere, pandative si alte accesorii

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.