Ghidul Serviciilor
Casa De Bijuterii Noblesse
inapoi la firma 15521 vizite
Poza Bijuterii din coral
Foto
Foto

Bijuterii din coral

Coral - din greaca, korallion – coral rosu

Culorile coralului sunt diverse: rosu (maro), roz (coral din Taiwan), rar alb, albastrui, negru, roz-alb, argintiu sidefos.

Sursa coralului este scheletul coloniei poliplor de corali compus mai ales din calcit.

Coralii traiesc in toate marile calde si nepoluate: Marea Mediterana(Tunisia, Alegria, Italia, Corsica, Sardinia si Sicilia) unde coralul rosu si cel portocaliu-rosu sunt comuni.

Coralul de calitate inferioara, cu culori sterse sau cel vechi si decolorat este colorat artificial cu ceara sau uleiuri colorate in rosu, cu diversi pigmenti organici, solubili in grasimi.

Coralul nobil trebuie ferit de lumina si flacara care-l decoloreaza ca si de contactul cu substante acide: otet,zeama de lamaie sau alte fructe, unele preparate cosmetice si transpiratie.

 

CORALUL;Piatra organica deosebit de frumoasa si eleganta poate avea multe culori si nuante de la rosu,roz,alb,albastrui negru.Mod de prelucrare cabuson,sfere gaurite,margele,in forma de floare scupltat gravat etc.Efecte tamaduitoare ascute mintea ajuta la vedere si aparatul urinar.Protejeaza nativii din scorpion.Mod de folosire;feriti corlalul de parfum,sampon,chimicale,abraziune,transpiratie acida,cosmetice care afecteaza iremediabil coralul.Se curata cu apa calduta si o periuta fina.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.