Ghidul Serviciilor
Casa De Bijuterii Noblesse
inapoi la firma 15505 vizite
Poza Bijuterii pentru mirese
Foto
Foto

Colectie speciala de la Casa de Bijuterii Noblesse ce cuprinde garnituri de o finete si eleganta extraordinara, combinatii de pietre naturale, organice, cu perle, coral de diferite culori, de nuante si forme, este menita sa evidentieze orice tinuta de gala sau rochie de mireasa.

Ideale de purtat in orice sezon,aceste bijuterii speciale nu au varsta sau restrictii de folosinta. De la culorile calde si perfect asortate pana la cele pastel inegale si in diferite forme aceste bijuterii pun in evidenta finetea, eleganta si feminitatea oricarei femei. Fiecare bijuterie este executata manual din materiale alese cu grija si de o calitate maxima. Executam bijuterii dupa fantezia si gustul fiecarei persoane,termenul de executie fiind de maxim 48 ore.Colectiile pt mirese putem sa le asortam si cu verighetele de casatorie.Bijuteriile pot fi livrate in toata tara.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.