Ghidul Serviciilor
Bilka Steel
inapoi la firma 1524 vizite
Poza Transport /Montaj/ Manipulare
Foto
Foto
Foto

Transport si manipulare: Acoperisurile sunt livrate standard, pe paleti de lemn, ce se pot manipula cel mai usor cu ajutorul macaralelor sau motostivuitoarelor. La manevrarea manuala este nevoie ca panourile sa fie prinse de margine, pe lungimea lor, de un numar suficient de oameni astfel incat, marginile sa nu fie distruse si sa nu se produca deformarea ce ar putea avea ca rezultat infiltratiile. De asemenea este interzisa tararea panourilor.  

 

Depozitarea: Este recomandat ca paletii de tigla metalica sa fie depozitati in spatii inchise, uscate si bine aerisite, unde nu exista variatii mari de temperatura. Pentru intervalele scurte este permisa depozitarea in spatii deschise, in cazul in care paletii sunt acoperiti cu o prelata care isi mentine culoare si care sa permita aerisirea. In ambele cazuri este nevoie ca paletii sa fie asezati pe suporti, la o distanta potrivita de pamant, ce sa permita scurgerea si aerisirea." .

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.