Ghidul Serviciilor
Bioenergoterapeut-Yosef Gavriel Peisakh
inapoi la firma 409 vizite
Poza Bioenergoterapie
Foto
Foto

Bioenergoterapia este o tehnica folosita in medicina complementara/alternativa pentru ameliorarea si/sau tratarea oricarui tip de afectiune fie fizica, fie emotionala. IN CE CONSTA? • Fiecare om poseda o aura energetica, un invelis subtil propriu in care bolile de natura fizica se reflecta. • Aura este dispusa stratificat, este compusa din chakre si meridiane prin care curge energia. • Daca energia curge lin prin corpul individului, acesta va avea o stare de sanatate buna, insa daca la nivel subtil exista noduri energetice, locuri unde energia este congestionata atunci se va oglindii in structura somatica sub forma unei afectiuni fizice sau psihice, in functie de zona energetic afectata(chakre, meridiane). • In tratamentul energetic terapeutul emite energie (bio-energie) pe o anumita frecventa a pacientului. • Bionergoterapeutul sesizeaza dezechilibrele si blocajele energetice ale aurei pacientului si le inlatura sau le corecteaza. • Bioenergia circula prin corpul pacientului, impiedicand si inlaturand dezechilibrele energetice, pentru a vindeca diverse boli, dar si pentru a ne proteja impotriva instalarii lor. • Curata aura de energii negative, vindeca dezechilibrele psihosomatice.

Un tratament bioenergetic presupune relaxarea pacientului, evaluarea chakrelor si diagnosticarea blocajelor, curatarea si purificarea chakrelor, curatarea meridianelor si canalelor energetice cu eliminarea blocajelor, incarcarea chakrelor, echilibrare energetica, refacerea aurei, tehnici de protectie, taierea legaturilor.

DURATA TRATAMENTULUI Terapia constă într-o serie de minim 5 şedinţe cu durată intre 5 şi 10 minute si se aplică doar o singură şedinţa pe zi. Şedinţele se vor realiza în zile consecutive. Şedinţele de tratament se repeta de la 2 pana la 9 serii uneori, cu pauze de 7-14 zile intre ele, în funcţie de gravitatea afecţiunii. Pentru rezultate optime este recomandat ca sedintele de tratamente sa nu fie intrerupte nici macar o zi, si respectarea intocmai a indicatiilor terapeutice.

CE SIMTE PACIENTUL IN TIMPUL DESFASURARII SEDINTEI?

In majoritatea cazurilor, paceintul resimte foarte rapid un fel de caldura care vine din mainile terapeutului iar apoi, incalzirea intregului corp. Este posibil ca pacientul sa simta o incalzire inegala pe anumite portiuni corporale, de asemenea, pacientul poate simti usoare intepaturi sau furnicaturi ale pielii, senzatie de valuri sau o stare de ameteala. In unele cazuri pacientii raporteaza precum ei nu au simtit nimic pe parcursul sedintelor. Este posibil ca dupa prima sedinta de tratament sa va simtiti ”rascolit”- sa aveti o stare mai agitata, somnul va poate fi foarte adanc sau in unele cazuri sa va fie mai greu sa adormiti, sa aveti scaunele dereglate, sa transpirati mai mult ca de obicei, sa aveti pofta de anumite mancaruri sau sa nu aveti pofta de mancare deloc. In unele cazuri dispare si dorinta de a fuma. Prin aplicare sistematica a sedintelor de tratament aceste dereglari vor fi indepartate.

 

COOPERAREA TERAPEUT-PACIENT Pacientului ii sunt necesare unele virtutii morale precum credinta, vointa si dorinta de insanatosire, in cazul in care acestea nu exista, trebuiesc dobandite, deoarece energiile lucreaza la superlativ in prezenta acestora. SE POT ADMINISTRA SI TRATAMENTE ALOPATE IN TIMPUL TERAPIEI ENERGETICE? Bioenergoterapia nu exclude tratamentul alopat, administrarea medicamentelor se face intr-un mod normal, cu timpul, cand echilibrul energetic revine la normal, simptomele afectiunilor se vor estompa, aceasta semnificand o recuperare reala care trateaza cauza, pe viitor cu acordul medicului si a unor evaluari clinice de specialitate se poate renunta la medicamentatie definitv.

DE CE ESTE RECOMANDATA BIONERGOTERAPIA IN DETRIMENTUL ALTOR TERAPII? • Datorita eficientei sale terapeutice, trateaza cauzele bolilor, nu efectele acestora, astfel afectiunea va avea sanse minime de reaparitie in plan fizic. • Datorita promptitudinii cu care pacientul raspunde la tratament. • Nu este tratata doar afectiunea principala, ci se vor ameliora de la sine si alte probleme de sanatate adiacente. BIOENERGOTERAPIA ESTE EXTREM DE EFICIENTA ODATA CE PACIENTUL FACE SCHIMBARI IN: • Modul de a gandi, o gandire pozitiva aduce cu sine o recuperare mai rapida. • Alimentatia, o alimentatie cat mai bio, grabeste vindecarea si reface natural rezervele de energie ale organismului, in plus ajuta la eliminarea celor reziduale. • Abordarea cu detasare a situatiilor tensionate si stresante. • Manifestarea de compasiune in relatiile interpersonale.

Conditii pentru a obtine rezultate : – sa vrei cu adevarat sa te vindeci. – sa ai incredere si credinta ca te poti vindeca. – sa recunosti problemele si sa nu te temi sa le accepti. – sa fii deschis sa afli lucruri noi. – sa faci schimbarile necesare in viata ta.

 

Ce este si ce face BioEnergo-Terapeutul ?

Bioenergia este un cuvant care desemneaza toate fluxurile energetice pe care cu simturile nostre fizice nu le putem identifica si trebuie sa ne folosim structurile fizice de vibratii superioare pentru a face acest lucru. Bioenergoterapia reprezintă transmiterea de către organismul unui individ a unei cantități de energie către organismul altui individ, în scopul ameliorării stării psihosomatice a acestuia. Bioenergoterapeutul de obicei este o persoana cu inclinatii spirituale si are campuri foarte puternice datorita acestui fapt, dar in acelasi timp are si o inclinatie naturala, innascuta catre acest aspect al realitatii. Terapeutul practic, dupa ce identifica sursa problemelor lucreaza asupra lor lasand sa treaca prin corpul lui exact acele fluxuri necesare pentru echilibrarea, vindecarea sau completarea fluxurilor energetice din structurile pacientului. Asadar pentru a putea face pasi pe acest drum trebuie sa va alegeti o metoda de identificare a acestor neregularitati in structurile campurilor, corpurilor, la nivelul chakrelor, al meridianelor energetice. Terapeutul conduce pacientul pe mai multe cai, in functie de deschiderea pe care o are, si in acelasi timp poate oferi diverse exemple, sfaturi sau directii pe care le poate urma pentru a ameliora si intelege situatiile care ii produc limitarile si blocajele ce duc la boala. Terapeutul este doar o antena, un “canal” bun pentru acele energii, algoritmi si informatii necesare vindecarii.

Toate bolile incep in corpul energetic cu mult timp inainte de a se manifesta in corpul fizic, de ex. un cancer incepe cu 6-8 ani inainte ca el sa apara ca boala fizica, astfel ca gandurile si atitudinea noastra genereaza experiente uneori greu de suportat, existand momente inevitabile de dezechilibru care ne limiteaza viata. Sanatatea fiecaruia dintre noi este lucru cel mai de pret, deoarece printre alte motive, fara sa simtim starea de bine in corpul nostru nu ne putem bucura pe deplin de fiecare zi din viata noastra, de satisfactiile pe care ni le creeam si multe alte lucruri frumoase.

Aparitia unei afectiuni, este rezultatul unui dezechilibru in organism, iar pentru vindecarea acesteia, va trebui mai intai, sa facem o reechilibrare energetica a intregului organism, pentru indepartarea cauzelor ce au dus la aparitia bolii (afectiunii), apoi urmeaza procesul de vindecare al afectiuni. Terapiile alternative si remediile naturiste sunt tratamente 1oo% naturale, eficiente si usor de urmat, fara efecte secundare, avand rezultate exceptionale, cu procent de peste 80% reusite, si din acest motiv reprezinta o sursa ideala de sanatate, si la indemana tuturor. CAUZELE APARITIEI MAJORITATII AFECTIUNILOR: De-a lungul istoriei oamenii s-au straduit sa gaseasca un sens personal cauzelor bolii si suferintei iar toate culturile inclusiv cele occidentale ne-au oferit dovezi care sustin teoria ca suntem ceea ce gandim. Din ce in ce mai mult, informatii pretioase, ne ajuta sa constientizam ca gandurile si atitudinile noastre sunt elementele care alcatuiesc cadrul realitatii in care traim si posibilele cauze ale aparitiei diferitelor afectiuni. La baza tuturor blocajelor si disfunctiilor fizice si psihice, stau credintele si principiile de viata, perceptiile pe care ni le formam de-a lungul experientelor traite care din pacate si de cele mai multe ori sunt eronate si cu efecte negative asupra organismului. DEGRADAREA ORGANISMULUI, DATORITA APARITIEI BOLILOR, ESTE INFLUENTAT DE URMATORII FACTORI: Factori externi: Poluarea • factori de mediu: datorita supertehnologizarii si industrializarii si a subtierii stratului de ozon; • toxine: tratamente medicamentoase in exces, alimentatie procesata cu concentratii mari de E-uri si chimicale (prduse fast-food), apa impura cu diferite sediment in exces (bacterii, virusi, microbi ), medii de lucru toxice, etc…

Cu alte cuvinte,toti acesti factori si multi altii accelereaza procesul de deteriorare a inimii, articulatiilor, creierului si sistemului imunitar. Efectele imbolnavirii accelereaza procesul de imbatranire prematura. Fenomenul de imbatranire induce disfunctii (tiroidiene, scaderea secretiei hormonului de stimulare tiroidiana TSH si hormonului T3), modificarea rezistentei la imunitate, menopauza prematura (indusa de oprirea activitatii ovarelor, modificare ce apare si la nivelul sistemului nervos central), infertilitate in ambele sexe, exemplele putand continua…

Factori interni: Stresul • lipsa solutiilor la afectiuniile de care suferim, incercand mai multe tratamente fara succes; • cauzat de problemele vietii cotidiene si agitatia rezolvarii acestora; • oboseala fizica si psihica, suprasolicitari, grija zilei de maine, alimentatia precara (saraca in substante nutritive), lipsa de miscare (sedentarismul), blocaje emotionale, stari de anxietate, o serie de frustrari interioare, lipsurile materiale, etc… • abuzul excesiv de alcool si tutun, stil de viata dezechilibrat, mostenirea genetica si alte obiceiuri nocive.

Multe dintre aceste afectiuni se instaleaza prematur, chiar daca simptomele nu apar la inceput, afectiuni degenerative grave precum cancer, diabet, Parkinson, Alzhaimer, se instaleaza in tot mai multe cazuri la varste tinere, de aceea, din pacate dintr-o mie de motive (lipsa de timp bani, informatii, etc), multi neglijam propria sanatate dandu-ne seama cand uneori este deja prea tarziu.

Este important ca la inceputul terapiei sa nu se intrerupa tratamentul medicamentos, daca acesta exista, urmand ca pe parcursul terapiilor acesta sa se reduca, pana la intreruperea totala.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.