Ghidul Serviciilor
Biokinetik, Cabinet Kinetoterapie Bucuresti
inapoi la firma 503 vizite
Poza Kinetoterapie
Foto

Copii sunt foarte receptivi la sedintele de kinetoterapie si dau foarte usor semne de ameliorare, in cazul in care sunt in tratament.Ei pot fi foarte usor atrasi in program, daca intrumentele cu care trebuie sa lucreze le sunt prezentate ca parte a unui joc sau sunt atrasi in tratament cu ajutorul unui parinte. In felul acesta, ei vor urma tratamentul intr-o stare de entuziasm si sunt fericiti atunci cand li se dau spre exemplu: mingii medicinale, magneti , esente, diapazoane sau cristale.

Copii pot ramane treji sau sa adoarma in timpul unui program de kinetoterapie, de obicei se joaca, zambesc si murmura.

Psihologia copilului trebuie foarte bine inteleasa de catre terapeut, ei nu pot fi statornici intr-o anumita activitate si se plictisesc foarte repede. Pentru al tine cat mai mult in sala de kinetoeterapie, este nevoie de multa rabdare si foarte multa dragoste.

Beneficiile cele mai importante sunt legate de dezvoltarea armonioasa a corpului, a musculaturii scheletice, a mobilitatii si a coordonarii. Educarea mersului si atitudinea fizica si psihica pot fi vizibile dupa primele saptamani de tratament.

Chiar daca acestia nu prezinta nici o afectiune, sedintele de kinetoterapie pot fi un bun prilej de relaxare prin miscare si reprezinta inceputul unui stil de viata activ si sanatos.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.