Ghidul Serviciilor
Laborator Analize Biolumimedica-Bucuresti
inapoi la firma 4231 vizite
Poza Pachete servicii
Foto

Din dorința de a promova servicii medicale complexe și de calitate, Laboratorul BIOLUMIMEDICA s-a modernizat în decursul celor 6 ani de activitate și s-a dezvoltat, venind in întâmpinarea clienților cu servicii medicale ce respectă cerințele de calitate ale standardelor Uniunii Europene după implementarea standardului de calitate ISO 15189.

Legislația actuală privind Securitatea și Sănătatea în Muncă are ca scop instituirea de măsuri și norme în vederea îmbunătățirii condițiilor de munca și, implicit, a randamentului angajaților și prevenirii accidentelor de muncă.

Medicina muncii este specialitatea medicală care studiază relația om-muncă, adaptarea omului la muncă și adaptarea muncii la persoana care o efectuează. Este o specialitate medicală extrem de vastă, de relație, care înglobează cunoștințe din toate celelalte specialități medicale. Medicina muncii se ocupă cu prevenția, diagnosticarea și managementul bolilor profesionale și a celor legate de profesiune, a accidentelor de muncă, precum și cu promovarea sănătății și productivității muncitorilor.

Pachetul Minimal (pentru firme personal TESA) 1 euro pe lună/angajat

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.