Ghidul Serviciilor
Laborator Analize Biolumimedica-Bucuresti
inapoi la firma 4231 vizite
Poza Pachete servicii
Foto

BioLumiMedica doreste sa protejeze sanatatea pacientilor mici creand pachete special pentru ei. Deorece sistemul imunitar al copiilor este slab dezvoltat la o varsta frageda, acestia se pot imbolnavi foarte usor mai ales in colectivitate. Pentru a preveni o epidemie, cresele si gradinitele cer o serie de analize care atesta starea de sanatate a micilor pacienti.

Analizele se pot face la indicatia medicului de familie, daca acesta suspecteaza o boala. Analizele facute prin trimitere de la medicul de familie sunt decontate de CASMB. Ele se pot face la solicitarea parintilor fiind contra cost. Oferim gradinitelor un pachet adaptat nevoilor celor mici. Prin acest pachet, copiilor li se pot recolta probele la cresa sau la gradinita de catre medicul de la cabinetul gradinitelor si apoi trimise catre laborator.

Pachetul contine analizele necesare inscrierii la gradinita adresandu-se atat copiilor cat si parintilor.

Pentru un număr mai mare de 30 de copii se oferă o reducere de 5% Pentru un număr mai mare de 60 de copii se oferă o reducere de 10% Analizele se efectuează la sediul gradiniţei.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.