Ghidul Serviciilor
Biomed Scan - Rmn Titan
inapoi la firma 122 vizite
Poza RMN monitor
Foto
Stiati ca pacientii asigurati pot beneficia de RMN cu programare rapida daca pe biletul de trimitere pentru investigatii RMN este precizat termenul „Monitor”?

Pacientii asigurati care au bilet de trimitere pentru RMN de la medicul specialist erau nevoiti sa astepte uneori chiar si mai bine de 3 luni pentru a-si efectua gratuit investigatiile, conform unei liste de asteptare.  

Datorita unor modificari legislative (Ordinul nr. 868/542/2011 – http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/129012  cu modificarile si completarile ulterioare), anumite categorii de pacienti pot beneficia de programare gratuita rapida, cu conditia ca pe biletul de trimitere sa fie mentionat termenul “Monitor”.

Asta înseamna ca va putem programa în aceeasi luna, fara sa va mai introducem pe lista obisnuita de asteptare, chiar daca la momentul solicitarii am epuizat plafonul alocat de CNAS pentru investigatii decontate!

Ce trebuie sa faceti pentru a beneficia de aceasta facilitate?

Sa întrebati medicul specialist daca va încadrati la una din cele 7 tipuri de Monitorizari si sa va asigurati ca pe biletul de trimitere este mentionat “Monitor 1,2…7”.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.