Ghidul Serviciilor
Cabinet Medicina Alternativa Ploiesti - Rosca Cristian
inapoi la firma 520 vizite
Poza Biorezonanta
Foto

Medicina cuantica de ultima generatie vine in sprijinul sanatatii noastre cu aparatura de diagnoza neinvaziva, fara ace si fara radiatii. Cei care vor sa-si evalueze sau sa isi imbunatateasca starea de sanatate intr-un mod placut, fara radiatii, ace si disconfort au gasit raspunsul.

  Cum Functioneaza Aparatul de Biorezonanta

Organismul uman emana un camp electromagnetic natural de slaba intensitate. Un organism sanatos emite oscilatii numite fiziologice sau armonice.

Daca o persoana se imbolnaveste, apar dezechilibre in campul electromagnetic. Dezechilibrele se manifesta prin oscilatii noi, improprii unui corp sanatos avand semnificatie patologica.

Aparatul de biorezonanta detecteaza aceste oscilatii, le analizeaza si interpreteaza cu ajutorul unui software. Terapia prin Biorezonanta functioneaza deoarece dispozitivul formeaza cu pacientul un fenomen de Entanglement cuantic. Acesta este un fenomen din mecanica cuantica in care starile cuantice a doua sau mai multe obiecte fizice sunt legate intre ele în asa fel, încât un obiect separat nu mai poate fi descris fara a lua în consideratie celelalte obiecte, chiar daca ele sunt separate spatial.

Din punct de vedere matematic, functia de unda globala care descrie sistemul de obiecte "entanglate" nu poate fi redusă („factorizata”) într-un produs de mai multe functii elementare independente corespunzand fiecare cate unui obiect individual.

Cu alte cuvinte aparatul trateaza corpul uman in mod pasiv, fara a emite unde electromagnetice sau alte tipuri de radiatie. Pentru diagnosticare este folosita numai energia electromagnetica emisa in mod natural de corpul uman. Dispozitivele Metatron ofera in plus si posibilitatea de a realiza pe diverse medii de suport, imprinturi spectrale(remedii homeopate) care pot fi folosite in tratarea afectiunilor.

 

Ce trateaza

Aparatul poate identifica si oferii terapie alternativa/complementara prin echilibrare energetica pentru o gama foarte larga de afectiuni:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.