Ghidul Serviciilor
Cabinet Medicina Alternativa Ploiesti - Rosca Cristian
inapoi la firma 520 vizite
Poza Nutritie terapeutica
Foto

Medicina viitorului nu va mai trata bolile cu pastile, medicina viitorului va preveni si trata boli cu ajutorul nutritiei.Medicina viitorului va fi insasi natura si beneficiile ei minunate. Vindecarea unor boli grave precum cancer, diabet, probleme renale, boli cronice, etc, prin nutritie este nu numai un demers ce vizeaza sanatatea intregului corp, dar este si o forma mult mai putin agresiva de tratament, un mod minunat de a ne ingriji de intregul organism, o cale sigura catre un model de sanatate perfecta.

Cabinetul nostru este pregatit sa va indrume spre un stil de viata sanatos, formuland astfel pachete nutritionale adecvate nevoilor dumneavoastra terapeutice.

Suntem specializati pe formularea de diete terapeutice, pentru tratarea si vindecarea diverselor probleme de sanatate, boli diabetice, cancer, boli autoimune,obezitate etc.

Indicatiile nutritionale se fac in urma  unor analize realizate pe aparatul de biorezonanta si se personalizeaza pentru fiecare pacient in parte.

 

Te vom invata cum sa folosesti alimentele ca pe cel mai important aliat in tratarea si preventia afectiunilor medicale si pentru intarirea organismului astfel incat sa fii mereu fericit/a cu corpul tau.

Printr-o abordare holista, ce vizeaza scheme de tratament elaborate, vindecarea oricarei boli devine acum posibila. Noi iti oferim sansa unei recuperari complete.

 

Un program de dieta personalizata include atat o formula corespunzatoare de nutritie cat si schimbarea stilului de viata prin sport, megavitamine, suplimente alimentare. Indrumarile noastre insumeaza un complex de activitati ce trebuie abordate de pacient, in functie de fiecare problema in parte:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.