Ghidul Serviciilor
Biovet-Cabinet Veterinar-Bucuresti
inapoi la firma 30609 vizite
Poza Servicii Chirurgie
Foto

Chirurgie Maxilo-Facială

Clinica veterinară Biovet are o cazuistică numeroasă în ceea ce privește afecțiunile chirurgicale de la nivelul feței și capului. Unele intervențiile chirurgicale pot fi efectuate în scop plastic și reparatoriu, altele sunt destinate terapiei chirurgicale.

Chirurgie Oncologică

Boala canceroasă este un proces complex, o suferință a întregului organism. Diagnosticul timpuriu și implicit aplicarea unei terapii corespunzătoare sunt esențiale nu numai pentru prelungirea vieții animalelor, dar mai ales pentru îmbunătățirea calității acesteia.

Neurochirurgie

Neurologia este o ramură specială a medicinii care se ocupă cu diagnosticul şi tratamentul bolilor ce afectează sistemul nervos central și/sau periferic.

Obstetrică - Ginecologie

Este cunoscut faptul că afecțiunile din sfera ginecologică ocupă un procent important din cazuistica chirurgicală a Clinicii Veterinare Biovet. Toți medicii din cadrul clinicii au competența necesară în abordarea cu succes a intervențiilor chirurgicale profilactice sau de necesitate.

Ortopedie

Clinica veterinară Biovet vă oferă cele mai avansate tehnici în managementul afecțiunilor ortopedice. Intervențiile chirurgicale sunt realizate cu maximă atenție și profesionalism. Folosim materiale de ultimă generație si tehnici adaptate fiecărei situații cu care ne confruntăm.

Urologie

Urologia studiază etiologia, patogenia, diagnosticul şi tratamentul bolilor sistemului urinar, organelor genitale masculine, glandelor suprarenale şi diversele procese patologice ale cavităţii retroperitoneale.

Chirurgie Toraco-Abdominală

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.