Ghidul Serviciilor
Bio Ferestre Si Usi Din Lemn Stratificat, Ruseni / Satu Mare
inapoi la firma 1756 vizite
Poza Plase insectev
Foto

Plasele de insecte, asa cum sugereaza si numele, protejeaza casa si familia, impotriva insectelor (tantarilor).

Pentru o protectie foarte buna, impotriva insectelor, trebuie sa va informati asupra modului de realizare a plaselor, asupra materialului, dar si asupra montajului.

Plasele de insecte se pot monta atat pe ferestre sau usi din PVC dar si pe cele din lemn stratificat, iar in functie de preferintele clientului dar si a pretului ele pot fi de 3 tipuri:

Ca material din ce se confectineaza plasele de insecte:

Plase tantari rulou aluminiu

Dintre toate tipurile de plase de insecte, din punct de vedere financiar, cea mai ieftina este cea fixa. Acest model se fixeaza pe tocul ferestrei, si prinderea se va efectua cu cleme speciale. Singurul dezavantaj este faptul ca nu se vor putea deschide.

Plasa de tantari mobila, se monteaza pe tocul tamplariei cu balamale. Deschiderea la acest model se face in plan orizontal.

Plasa de insecte tip rulou se aplica tot pe tocul tamplariei in dreptul partii mobile a tamplariei. Pe partea superioara a tamplariei are o caseta iar pe partile laterale se gasesc 2 ghidaje. Deschiderea la acest tip de plase se face in plan vertical, iar actionarea se face prin manevrarea snurului.

Sfat: Pentru plasele de tantari – insecte tip rulou recomandam a se monta in cutia rulourilor din aluminiu aplicate pe exteriorul ferestrei de lemn.

Pentru  plasele de insecte fixe si mobile este recomandat ca pe timpul iernii sa se demonteze, pentru a evita deteriorarea.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.