Ghidul Serviciilor
Bio Ferestre Si Usi Din Lemn Stratificat, Ruseni / Satu Mare
inapoi la firma 1756 vizite
Poza Rulouri aluminiu
Foto

Specificatii tehnice

Rulourile de aluminiu se instaleaza cu scopul de a proteja ferestrele din lemn stratificat de intemperii, totodata confera si o protectie termica, fonica si antiefractie.

GROSIMEA LAMELEI

8,5 mm

INALTIMEA LAMELEI

39 mm

NUMAR LAMELE/MP

27

AX OTEL GALVANIZAT

Ø 40 mm sau Ø 60 mm

SUPRAFATA MAXIMA

6 mp

Rulori aluminiuprotectie 100%ACTIONARE MANUALA

ACTIONARE ELECTRICA

Motoare SOMFI

ANTIEFRACTIE

Testat impotriva hotilor

INDICE DE TRANSFER TERMIC

Reducerea cu 20% a indicelui de transfer termic

FINISAJE

culori diverse

Proprietati rulouri din aluminiuProtectia impotriva intemperiilor

Protectia impotriva razelor solare este asigurata prin estomparea pana la 100% a razelor solare protejand vara incaperile de caldura torida si confera o protectie de pana la 100% impotriva razelor UV. Astfel ca atat ferestrele din lemn cat si parchetul, mobila, scarile si alte parti din lemn sunt protejate de razele UV care la finisajele pentru interior produce decolorarea (estomparea) culorilor.

Protectia impotriva fenomenelor meteo  (ploaie, ninsoare, grindina, rafale de vant) este data de rigiditatea si impermeabilitatea acestor rulouri de aluminiu.

Reducerea consumului de energie

Daca ruloul din aluminiu este pe pozitia inchis (coborat), aerul dintre rulou si fereastra de lemn confera o izolatie termica substantiala, astfel iarna se poate ajunge ala o economie de energie termica de pana la 20%..

Atenuarea zgomotului

Zgomotele exterioare sunt atenuate de rulourile de aluminu mai ales datorita spumei poliuretanice din interiorul lamelelor ruloului.

Prin multitudinea de culori in care pot fi vopsite, precum si designul cutiilor de rulare a covorului de lamele, rulourile din aluminiu au devenit un important element decorativ pentru fatadele cladirilor, conferind un aspect modern.

Protectie antiefractie

Rulourile de aluminu confera o protectie antiefractie sporita mai ales daca sunt dotate cu incuietoare care se monteaza pe lamela terminala a ruloului sau prin montarea unui sistem de  arcuri de siguranta intre ax si prima lamela si se bazeaza pe imposibilitatea ridicarii covorului de lamele (doar pentru actionarea rulourile cu motor electric).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.