Ghidul Serviciilor
Bio Ferestre Si Usi Din Lemn Stratificat, Ruseni / Satu Mare
inapoi la firma 1756 vizite
Poza Wintergarten lemn aluminiu
Foto

Se spune ca pe langa a cumpara o casa si o masina, witergarten-ul este cea mai mare investitie din viata unui om. In consecinta alegerea gradinii de iarna (wintergarten-ului) trebuie tratata cu multa responsabilitate.

O multitudine de etape va vor descuraja in construirea un wintergarten: analiza initiala, cererea de urbanism, cine o construieste, cum o mobilam, cum o incalzim si o aerisim. Pentru aceasta apelati a specialisti care va vor ajuta in aceste alegeri.

Alege un wintergarten care se potriveste cu proprietatea dvs.

Ce forma si dimensiune vrei la wintergarden? 

Gradinile de iarna uzuale sunt de forma patrata sau dreptunghiulare, dar ele pot fi si in forma de „T” sau orice alta forma.

Dimensiunea depinde de destinatia pentru care construiti witergarten-ul, de exemplu daca este un loc pentru servit masa pentru 6 – 8 persoane ar trebui o sera de cel putin 4 x 3 m.

Ce tip de cadru (grinzi) aveti nevoie? 

Exista mai multe tipuri de cadru (grinzi) pentru o gradina de iarna, aluminiu interior-exterior, aluminiu pe exterior, dar din lemn pe interior, oferindu-va putina bataie de cap de intretinere.

Ce fel de sticla trebuie pentru acoperis si pereti laterali?

In primul rand feriti-va de „mesterii” care va propun folie de policarbonat.

Sticla din acoperis trebuie sa fie neaparat din trei sticle cu un indice de transfer termic cat mai scazut (macar 0.5 – 0.7  W/m2k si sa fie tipul solar (pentru verile calduroase).

Pentru siguranta dumneavoastra sticla tripla trebuie sa contina pe partea de jos sticla de siguranta.

Pentru pereti functie de destinatia serei folositi sticla tripla cu indice mic de transfer termic dupa caz si sticla solar.

In ceea ce priveste siguranta decideti dumneavoastra daca doriti sau nu sticla de siguranta.

Tipuri wintergarten 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.