Ghidul Serviciilor
Biserica Sf. Ioachim Si Ana - Oborul Vechi
inapoi la firma 3954 vizite
Poza Activitati filantropice
Foto

Parohia „Oborul vechi” desfăşoară o serie de acţiuni caritabile într-ajutorarea celor bolnavi, copii orfani şi nu în ultimul rând, bătrâni sau săraci.Un Aşezământ Social va fi amplasat în spatele bisericii, lângă Casa Parohială, unde se va putea oferi asistenţă socială oamenilor fără posibilităţi.

Prin intermediul parohiei noastre multe persoane aflate în dificultate au beneficiat şi beneficiază de ajutor social şi facem cunoscut incă odată cu această ocazie, că primim sprijinul oricărei persoane dornice să ajute prin acţiuni umanitare, pe cei aflaţi în suferinţă. Cu ocazia sărbătorilor Naşterii Domnului, a sărbătorilor Pascale, a hramurilor bisericii, şi nu numai, persoanele din cadrul căminelor de bătrâni de pe raza sectorului nostru, primesc hrană sau ajutor social din partea parohiei noastre.

Copiii cu posibilităţi materiale reduse primesc ajutoare constând în rechizite şcolare, ajutoare financiare, burse şcolare, etc. Persoanele cu probleme sociale (devieri comportamentale datorate consumului de droguri, de alcool, etc.) primesc consiliere psihologică atât la sediul parohiei noastre, cât şi în alte locaţii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.