Ghidul Serviciilor
Bitlex
inapoi la firma 2792 vizite
Poza Despre noi
Foto
Foto
Foto

 

 

 

Cu o experienta de 14 ani in comercializarea si productia de mobilier si cu o echipa tanara si motivata care va sta mereu la dispozitie, BITLEX cauta solutii optime care sa vina in intampinarea cerintelor dumneavoastra. Astfel in toate magazinele noastre veti beneficia de :

      - CONSILIERE SPECIALIZATA - Asigurata de un personal foarte bine pregatit si instruit, care va ofera intotdeauna cele mai rapide si eficiente solutii de mobilare a spatiului d-voastra.

      - TRANSPORTUL SI MONTAJUL - Asigurat si realizat de echipe de specialisti BITLEX, recunoscuti pentru calitatea muncii lor. Echipa nu paraseste lucrarea inainte de a se asigura ca d-voastra sunteti pe deplin satisfacuti.

       - 24 LUNI GARANTIE - Toate produsele de mobilier beneficiaza de o garantie de doi ani, care va protejeaza impotriva oricarui defect de fabricatie.

      - CONTINUITATEA GAMELOR - Gamele de mobilier comercializate de BITLEX sunt in productie o perioada suficient de lunga pentru a putea realiza completarile necesare cu produse din aceeasi gama si cu aceleasi finisaje.

          

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.