Ghidul Serviciilor
Bits Service Gsm - Reparatii Telefoane,tablete, Laptopuri Bucuresti
inapoi la firma 469 vizite
Poza Reparatii tableta
Foto
Foto

Reparam orice tip de tableta fie ca este vorba despre o reparatie hardware, software sau pe placa de baza.Cele mai frecvente defectiuni ale tabletelor sunt in primul rand fisurarea/spargerea sticlei sau a displayului urmat de prolemele de software ce se manifesta sub forma blocarii in aplicatiilor sau a sistemului de operare. Pentru acest tip de interventii BITS Service Militari poate finaliza reparatia cu success chiar in ziua plasarii dispozitivului.

Tabletele, datorita designului au devenit foarte fragile, sunt predispuse la defecrate cu fiecare soc mecanic la care sunt supuse. Cea mai vulnerabila piesa din intregul ansamblu este displayul, fiind fabricat din materiale fragile cu o suprafata foarte mare. Inlocuirea dispsayului sau a touch-screenului sunt interventii cu un grad scazut de dificultate.

Cum stiu cand este sparta doar sticla?

In momentul in care ecranul tabletei s-a spart exista mai multe situatii:

Probleme de software a tabletelor

Problemele de sowtare a tableteleor sunt foarte frecvente din pricina multitudinii de branduri noi pe piata ce au scazut cota de performanta a tableteler, cele mai comune tablete valorand pana in 1000 RON. Asadar datorita costurilor scazute de productie a producatorilor si componentele si software-ul sunt ambele defectuoase. Problemele de software incep sa apara de regula dupa primele luni de folosire si sunt intalnite mai ales la contactul cu Internetul, sistemele de securitate pe internet fiind si ele mai slabe decat necesarul.

Se manifesta sub forma erorilor de sistem, blocarea fara motiv in sistemul de operare, ruleaza lent sau se restarteaza din senim.

 Recomandari:

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.