Ghidul Serviciilor
Blackbull.com.ro - Inchirieri Cofraje Si Schele, Rudeni / Ilfov
inapoi la firma 185 vizite
Poza Schele metalice
Foto
Schela europeana este omologata la standardele UE si este zincata la cald in baie de zincare, termic. Schela europeana este disponibila in doua variante de latime de cadru: 0.7m si 1m. Uzual, rentabilitate pe surafata de schela europeana este determinata de utilizarea acestui tip de schela europeana in varianta sa ingusta, de 0.70m latime cu montaj si podine metalice zincate la 3.00m lungime. La comanda, se poate furniza aceasta schela europeana si in varianta de schela europeana vopsita, pretul acesteia fiind cu cca 5% mai scazut. Putem furniza ocazional sisteme de schele metalice de fatada europene second hand, omologate, complet accesorizate sau pachet partial de schela metalica europeana omologata.

Putem furniza ocazional sisteme de schele metalice de fatada europene second hand, omologate, complet accesorizate sau pachet partial de schela metalica europeana omologata.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.