Ghidul Serviciilor
Blissetti Group
inapoi la firma 1509 vizite
Poza Produse din alte legume
Foto

Destinatie: ciorbe, supe sau salate

 

Caracteristici:

 

  • patrunjel proaspat, fara conservanti, netratat termic sau chimic;
  • obtinut prin curatare si taiere mecanica;
  •  

    Ambalare: prin vidare in pungi tip PA/PE

    Pastrare: refrigerare la +2 ... +6 °C

    CONGELAREA PRODUSULUI CONDUCE LA DISTRUGEREA ACESTUIA.

    Termen de valabilitate: 5 zile de la data producerii

     

    Variante de ambalare: la 0.5 kg, 1 kg, 2.5 kg sau la 5 kg.

     

    Dupa achizitionare, pungile se vor pastra la rece in frigider.

    Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
    Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.