Ghidul Serviciilor
Blissetti Group
inapoi la firma 1509 vizite
Poza Produse din cartofi
Foto

Destinatie: prajire in fripteuza sau in tigaie

 

Caracteristici:

 

  • cartofi proaspeti, fara conservanti, netratati termic sau chimic;
  • obtinuti prin curatare si taiere mecanica;
  •  

    Ambalare: prin vidare in pungi tip PA/PE

    Pastrare: refrigerare la +2 ... +6 °C

    CONGELAREA PRODUSULUI CONDUCE LA DISTRUGEREA ACESTUIA.

    Termen de valabilitate: 5 zile de la data producerii

     

    Variante de ambalare: la 1 kg, 2.5 kg sau la 5 kg.

     

    Dupa achizitionare, pungile se vor pastra la rece in frigider. In cazul in care continutul unei pungi nu este folosit integral, cartofii neutilizati se pastreaza intr-un vas cu apa in frigider, maxim 24 de ore.

    Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
    Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.