Ghidul Serviciilor
Bliss Therapy - Centru Terapii Complementare Ilfov
inapoi la firma 43 vizite
Poza Access Bars
Foto

Vremurile pe care le traim,modul nostru de viata focusat pe actiune si eficienta ne face sa fim în permanenta în stare de alerta , sa uitam de noi ,de adevaratele valori si de adevarata frumusete a vietii.

 

Cum actioneaza stresul în fiecare dintre noi?

 

             În situatiile percepute ca periculoase sau riscante organismul intervine cu mecanismele proprii de adaptare , declansând un  raspuns automat, ce comanda creierului secretia de hormoni de stres – adrenalina, noradrenalina si cortizol. Imediat  se focuseaza pe supravietuire conform regulii ”lupta sau fugi”,inima începe sa bata mai tare, iar sângele este pompat în muschi, pentru a ne putea salva ,astfel scazând  aportul de oxigen catre creier.

Tinând  zi de zi creierul în stare de alerta prin stress, resursele încep sa se epuizeze ,consecintele fiind aparitia  obosealii, confuziei, insomniilor, migrenelor, hipertensiunii, dereglarilor hormonale si slabirea sistemului imunitar.

 

Cum se manifesta acestea la nivel subtil?

 

           Toate  trairile, emotiile,  deciziile, calculele, convingerile care ruleaza automat pe parcursul unei zile sunt de fapt forme de vibratie energetica , percepute ca fiind „ale noastre”,ce  se acumuleaza în diferite zone ale corpului, determinând blocaje ale  fluxului de energie vitala. Aceste blocaje se manifesta în corpul fizic prin aparitia dezechilibrelor,disfunctiilor si a bolilor.

          Totodata, concentrându-ne focusat pe supravietuire, scapam din vedere existenta si a altor posibilitati, realitatea noastra îngustându-se .Astfel iau nastere frustrarea, neîncrederea în resursele proprii si frica de noi alegeri.

 

Cum ne poate ajuta Access Bars?

 

            Tehnica Access bars presupune atingerea cuantica a 32 puncte de la nivelul scalpului, în felul acesta  activându-se barele de potential energetic unde sunt înmagazinate toate emotiile.Terapia actioneaza ca un program de curatare si optimizare, înlaturând balastul energetic si înregistrarile de care corpul nu mai are nevoie.

            Prin rularea acestor bare se  curata încarcatura electrica a polaritatilor, eliberând energia blocata la nivelul creierului.Procesul este asemanator cu stergerea fisierelor vechi dintr-un computer,atunci când hardul este supraîncarcat cu informatii.

            Foarte multa lume întreaba cum functioneaza Access Bars si ce sunt de fapt Bars (Barele).

Bars sunt 32 de puncte pe cap ce activeaza zone de la nivelul creierului unde sunt stocate energii ale gândurilor, convingerilor, punctelor de vedere, emotiilor, atitudinilor si amintirilor subconstiente, care au fost acceptate la un moment dat ca fiind adevarate si care ruleaza si în prezent fara a fi constienti de existenta lor. Atingerea acestor puncte de o parte si de alta a capului formeaza o banda de energie care ruleaza la nivel subtil pe toata perioada procesului si, în masura în care permitem, înca o perioada de timp dupa încheierea sedintei.

Pentru a întelege mai bine la ce se refera acestea, vom face o scurta descriere a principalelor puncte pe care se lucreaza în timpul unei sedinte de bars, restul fiind puncte de legatura, de reactivare sau restructurare.

Banda de putere are înmagazinata consideratii despre putere,de la puterea personala pâna la manifestari ale fortei..

Banda de implanturi se refera la idei, gânduri, credinte, consideratii, emotii din orice sfera a vietii, cu care ne-am aliniat si am fost de acord, sau la care am rezistat si am reactionat, facând posibila implantarea.

Banda de bani depoziteaza parerile legate de bani. Cum banii sunt o energie ce are legatura cu multe aspecte ale vietii, consideratiile despre acest subiect pot determina o serie de dezechilibre atât la nivelul corpului cât si în ceea ce priveste calitatea vietii.

Banda de control se refera la tot ceea ce credem ca putem obtine prin control. Pentru ca vrem ca lucrurile sa se întâmple într-un anume fel, încercam sa controlam totul, iar asta ne consuma foarte multe resurse. Multe din programele de control sunt inconstiente si au în spate frici de baza.

Banda de creativitate se refera la toate elementele de care credem ca avem nevoie pentru a crea ceva. Noi suntem creatori prin definitie si tot ce ne împiedica sa ne manifestam constient si plenar în acest proces ne face de fapt sa fim mai putin decât suntem cu adevarat.

Benzile de creare de conexiuni si de creare de forme de viata – se refera la punctele de vedere pe care le avem în legatura cu materia, energia, spatiul si timpul necesare pentru a crea o legatura sau o forma de viata – chiar si o carte. Se refera la modul în care abordam relatii si proiecte.

Tosterul de îmbatrânire – înmagazineaza convingeri legate de îmbatrânire, deprecierea corpului, moarte. Sunt seturi de programe mostenite, colective despre cum trebuie sa fim noi si corpurile noastre odata cu trecerea timpului, care ne fac sa urmam tiparele înaintasilor nostri.

Benzile Vise si Sperante – se refera la energia acumulata din tot ce am visat sau am sperat din forta, crezând ca daca avem suficienta determinare lucrurile chiar se vor întâmpla. Sunt toate punctele de vedere legate de aceste nerealizari precum si despre ceea ce am putea face ca sa fortam norocul.

Benzile Forma si Structura se refera la convingeri ce reprezinta baza prin care ne construim realitatea, raportându-ne la trecut. Deoarece aceste convingeri sunt fixe, facem aceleasi alegeri la nesfârsit, cu mici deviatii pe care le consideram schimbari. De fapt nu se schimba nimic, este doar o punere în scena a acelorasi forme si structuri.

Banda Constienta se refera la toate judecatile pe care le-am avut fata de toate constientizarile noastre si am hotarât ca de fapt nu au fost constientizari, încercând sa eliminam constientizarea în loc sa beneficiem de ea.

Benzile Tristete si Bucurie sunt legate de toate consideratiile pe care le avem cu privire la “a fi bine” sau “a fi rau” sa fii bucuros sau trist în diferite situatii.

Banda de vindecare se refera la toate parerile noastre despre ce este sau nu este vindecarea si despre ce este sau nu este un vindecator. Toate acestea împiedica corpul sa se vindece.

Benzile de corp si sexualitate înmagazineaza gânduri, idei, judecati, convingeri, atitudini si emotii pe care le avem despre corp si despre sexualitate.

Banda de bunatate se refera la acele puncte de vedere pe care le avem despre ce însemna sa fii bun, darnic si amabil, fara a percepe ca în spate se creeaza obligatii. Bunatatea cu adevarat nu are atasata obligatii si este perceputa de cel care o primeste fara un sentiment de îndatorare.

Banda de recunostinta se refera la judecati. Recunostinta este de fapt ceea ce numim iubire în aceasta realitate si este o stare lipsita total de judecata.

Benzile de pace si calm se refera la consideratii despre aceste stari. În realitate pacea si calmul sunt stari foarte rar accesate si sunt antidotul pentru surplusul de adrenalina care este prezent în corp aproape permanent.

Banda de comunicare înmagazineaza energia deciziilor si concluziilor noastre cu privire la faptul ca doar comunicarea verbala este reala, în timp ce comunicarea non-verbala si constientizarea nu exista.

Benzile de timp si spatiu au de-a face cu decizii si consideratii legate de faptul ca timpul si spatiul sunt conectate si ca este obligatoriu sa existe împreuna. Aceste idei elimina capacitatea de a avea energia, spatiul si constienta cu care sa creezi propria viata.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.