Ghidul Serviciilor
Bliss Therapy - Centru Terapii Complementare Ilfov
inapoi la firma 43 vizite
Poza Masaj de relaxare
Foto

MASAJUL DE RELAXARE, una dintre cele mai vechi metode utilizate pentru inducerea starii de bine, reprezinta o prelucrare metodica normala a partilor moi ale organismului cu  rezultate  fiziologice, în scop profilactic sau curativ.

?

Masajul de relaxare, asigura o functionalitate perfecta a organismului creste tonusul muscular si totodata relaxeaza sistemul nervos. Are efecte de stimulare a organelor interne si întretine starea de sanatate fizica, echilibru psihic si emotional al pacientilor de toate vârstele, prevenind astfel disfunctiile, ce ar putea conduce la o dereglare a sanatatii cu aparitia si instalarea bolii in sine.

?

Un masaj competent ,prin antrenarea sistemelor cardiovascular si limfatic,reuseste sa stimuleze organismul si functiile sale , îmbunatatindu-i capacitatile la nivelul organelor si tesuturilor – coloana vertebrala , piele, muschi si tendoane, nervi, glande endocrine, organele digestive si sexuale.

?

Efectele miraculoase obtinute prin masajul de relaxare constau în:

?

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.