Ghidul Serviciilor
Bliss Therapy - Centru Terapii Complementare Ilfov
inapoi la firma 43 vizite
Poza Masaj terapeutic
Foto

MASAJUL TERAPEUTIC presupune mobilizarea superficiala si profunda a muschilor si tesutului conjuctiv subcutanat, în scopul relaxarii si redobândirii starii de bine.
 

Masajul terapeutic poate fi aplicat profilactic sau curativ,

cu scopul de a mentine organismul în cea mai buna forma. Din punct de vedere profilactic, masajul terapeutic are drept scop prevenirea si combaterea unor afectiuni sau îmbolnaviri cauzate de acumularea oboselii, fizica si/sau intelectuala.

                   Este o procedura manuala aplicata la nivelul tegumentului si formatiunilor subtegumentare, în scop terapeutic. Masajul terapeutic face parte din cadrul tratamentului complex recuperator al tulburarilor si leziunilor traumatice si în reeducarea functionala a sechelelor anumitor boli patologice. 

Masajul în sine si tehnicile pe care le utilizeaza au scopuri curativ-terapeutice producând vindecarea si ameliorarea unei game largi de afectiuni, unele dintre ele considerate incurabile în medicina clasica. Câteva dintre acestea sunt:

 

Beneficiile masajului terapeutic

Contraindicatiile masajului terapeutic

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.