Ghidul Serviciilor
Bliss Therapy - Centru Terapii Complementare Ilfov
inapoi la firma 43 vizite
Poza Rejuvenare faciala
Foto

Liftingul natural este o metoda manuala de tratament facial, complet neinvaziva, o alternativa unica la injectiile cu Acid Hialuronic sau Botox, dar cu rezultate absolut similare.

Liftingul natural se efectueaza într-o stare de relaxare completa, principiile pe care se bazeaza fiind cele fiziologice si reparatorii proprii corpului uman, de decongestionare a muschilor faciali si de stimulare a productiei de colagen si elastina. Efectele se obtin aproape instant, structurile fetei recapatându-si rapid prospetimea si vitalitatea. Este practic o gimnastica/fitness a muschilor fetei, prin care acestia sunt tonifiati ”ca la sala”.

Gratie starii de relaxare  în care se efectueaza, liftingul natural influenteaza pozitiv toate aspectele vietii integrând holistic corpul, mintea si sufletul. Pacientul resimte o stare generala de bine, o senzatie intensa de euforie si confort, înlaturându-se astfel orice urma de stress si de oboseala.

Tehnica manuala de rejuvenare poate fi considerata o tehnica de masaj facial, însa cuvântul ”masaj” nu este potrivit, deoarece miscarile sunt delicate si usoare, ca o mângâiere. Aceste miscari specifice se adreseaza pe rând tuturor tesuturilor moi ale fetei, atât superficiale cât si profunde (piele, tesut conjunctiv si muschi), restabilind fluxul normal al nutrientilor, eliberând aderentele formate între tesutul conjunctiv din derma si fasciile ce înconjoara muschii si oasele si conferind elasticitate pielii, dar mai cu seama tonifiind  în egala masura, toti muschii faciali.

În ce consta tehnica terapeutica de rejuvenare ?

Miscarile delicate, specifice acestei tehnici, se aplica în 6 sedinte, care se succeed la interval de 2-3 zile, urmate de altele 2 la interval de 2 saptamâni. Fiecare sedinta se va adresa, pe rând, tuturor structurilor implicate în expresia fetei (piele, tesut conjunctiv si muschi), iar rezultatele vizibile vor aparea gradual, de la o zi la alta. Dupa terminarea acestor sedinte se recomanda câte o sedinta  de întretinere pe luna, pentru mentinerea rezultatelor pe termen lung. Sedintele de întretinere au rolul de a potenta efectele obtinute si vor ajuta la încetinirea procesului de îmbatrânire a tenului. Dupa o sedinta de aproximativ 60 minute, va veti simti si arata ca dupa o noapte de somn odihnitor.Desi nu se folosesc crème sau electricitate, stimularea colagenului si a elastinei, estentiale pentru mentinerea tonifierii si fermitatii muschilor fetei, se realizeaza în mod natural, din interior, printr-o usoara presopunctura cu ajutorul degetelor. Se lucreaza pe rând, fata, capul si decolteul, zone traversate de toate meridianele noastre energetice. Daca sunt zone în care fluxul de energie este blocat, aceasta tehnica reuseste sa le restabileasca, astfel ca se  optimizeaza întreaga functionare fiziologica a organismului, cu reechilibrarea sistemului nervos al clientului.

Ce rezultate vom obtine ?

Rezultatele liftingului natural  sunt vizibile chiar de la prima sedinta când se lucreaza în special tesutul conjunctiv.

Rezultatele estetice:

 

Rezultatele fizice:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.