Ghidul Serviciilor
Blue Diving Tourism
inapoi la firma 332 vizite
Poza Cursuri yachting
Foto

Doresti sa iti fie recunoscuta competenta in navigatie?Scoala noastra iti ofera training-ul de specialitate necesar. Monitorii nostri te vor ajuta sa obtii urmatoarele certificate:

Pachetul A se adreseaza celor care doresc sa obtina Certificatul Categoria A.Conditii prealabile

Doritorii vor efectua cursurile teoretice in cadrul Scolii de Navigatie - Filiala Constanta sau la distanta, primind in acest sens un CD cu informatiile necesare. La sfarsitul perioadei de insusire a teoriei, acestia vor sustine un test in vederea obtinerii atestatului NAVYC, conditie esentiala pentru examenul final de la A.N.R.

Atentie! In prealabil trebuie sa obtineti si Certificatul de Operator Radio, pe baza de examen sustinut in cadrul Inspectoratului pentru Comunicatii.Pachetul B se adreseaza celor ce doresc sa obtina Certificatul International de Conducator de Ambarcatiune de Agrement tip B. 

Conditii prealabile:

 

Similar pachetului A de mai sus, cursantii vor fi instruiti teoretic la zi (4 zile) sau la distanta, insa dupa test, acestia vor fi programati pentru efectuarea practicii, prin imbarcare pe o perioada de 72 ore pe una din ambarcatiunille moderne ale scolii.

Pachetul C se adreseaza celor care urmeaza sa obtina certificatul tip C si certificatul tip D. De asemenea cuprinde si cursul "Manevra Ambarcatiunilor cu Vele". Varsta minima a aplicantilor este de 16 ani. 

Teoria se va desfasura in formatul eLearning, practica avand o durata de trei zile (12 ore/zi).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.