Ghidul Serviciilor
Blue Diving Tourism
inapoi la firma 332 vizite
Poza Grecia - Turcia
Pret: 125 EUR
Foto

ISTANBUL -

 

 

Ziua 1 - plecare din Bucuresti, ora 6.00 pe traseul : Russe - Veliko Tarnovo - Stara Zagora - Edirne - Istanbul.Cazare Istanbul hotel 3*.

Ziua 2 - mic dejun.Tur pietonal in zona istorica a orasului - Sultanahmet pentru a admira biserica Sf. Sofia ( Aya Sofya, Biserica Sfintei Intelepciuni, ce a fost inaugurata de catre imparatul Iustinian in anul 537 ; la etaj se afla galeria in care se pot vedea cateva din mozaicurile originale crestine datand din secolul XI ), Moscheea Sultanahmet ( Moscheea Albastra, constuita intre 1609 - 1616 la comanda sultanului Ahmed I ; constructia a starnit ostilitate la vremea respectiva deoarece o moschee cu sase minarete reprezenta un sacrilegiu, rivalizand cu cea de la Mecca), Hipodromul, Cisternele sau Palatul Scufundat.Dupa amiaza program liber, shopping in Marele Bazar sau in magazinele din cartierele Laleli si Sultanahmet.Optional - seara turceasca.Cazare hotel 3*

Ziua 3 - Mic dejun. Va sugeram sa vizitati Palatul Topkapi ( un complex grandios care timp de 400 de ani a fost resedinta sultanilor ), Biserica Sf. Irina - exterior ( Aya Irini, biserica bizantina construita in sec. VI pe terenul considerat a fi cel mai vechi loc de inchinaciune al crestinilor din Istanbul). Optional - croaziera pe Bosfor.Timp liber pentru shopping. Dupa croaziera, vizitam Bazarul egiptean de mirodenii.Cazare hotel 3*.

Ziua 4. Mic dejun.Plecare spre Bucuresti, sosire in functie de indeplinirea formalitatilor vamale.

 

Pretul include :

- transport autocar 3*.

- 3 nopti cazare hotel 3*.

- 3 mic dejun bufet.

- asistenta ghid roman.

 

Pretul nu include :

 

- asigurarea de sanatate.

- intrare obiective.

- excursii optionale.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.