Ghidul Serviciilor
Blue Diving Tourism
inapoi la firma 332 vizite
Poza Last-minute
Foto

Daca esti scafandru si nu ai mers inca la Marea Rosie, atunci e timpul sa o faci, iar daca stii Marea Rosie, nici nu trebuie sa te mai convingem ca e vremea pentru o noua vacanta in Egipt.Marea Rosie este a doua destinatie in topul preferintelor pentru diving, ca frumusete a locurilor de scufundare, dupa Marea bariera de corali.

Cele mai interesante locatii de scufundare se afla in zonele din Hurgada, Sharm el Sheikh, si Marsa Alam. Scufundarile in locatii precum: Ras Mohamed, Tiran, Blue Hole, Dahab si Dun Raven sunt deosebite si de neuitat. Datorita faptului ca aceasta arie este protejata, speciile de corali sunt mult mai variate spre deosebire de alte zone. Specii diverse de pesti viu colorati iti incanta privirea. Sansele de a vedea rechini de recif, rechini gri si chiar rechinul balena, delfini si broaste testoase, sunt foarte mari. Marea Rosie are peste 130 de corali de recif si 120 de specii de corali si pesti. Pentru scufundarile in locatiil precum Dahab, Dun Raven si Thislegorm este necesar un nivel de pregatire avansat, un bun control al flotabilitatii si o scufundare de evaluare.

DivingInfo:

• Vizibilitate: 10 – 15 m• Temperatura apei: 18 – 29 º C• Adancimea medie: 20 – 35 m

Agentia noastra organizeaza croaziere scuba diving in Hurgada si Sharm el Sheick.

CROAZIERA VAS SCUFUNDARI sau organizare scufundari zilnice - cazare la hotel.

La cerere se poate inchiria echipament scufundari si organizare cursuri atestare PADI - SSI.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.