Ghidul Serviciilor
Bms (Building Management Systems), Sisteme De Management Energetic - Cluj Napoca
inapoi la firma 1043 vizite
Poza Solutii pentru managementul energiei
Foto

Sistemul pentru  controlul  si monitorizarea consumatorilor electrici, a sistemelor  de incalzire si refrigerare – HVAC-R .

Solutia propusa de Emerson Retail Services pentru monitorizarea si controlul constant al consumurilor energetice s-a concretizat intr-un sistem de automatizare care a  fost  imbunatatit  permanent pe parcursul ultimilor 20 de ani  .

Zentekk ofera servicii de proiectare si implementare a  sistemelor E2 cu scopul final de a optimiza la maxim consumul de energie. Serviciile noastre cuprind instalarea sistemelor, instruirea in utilizarea acestora  si o constanta supervizare a sistemelor instalate.

 

Sistemul integrat de la Emerson,  E2  asigura urmatoarele functiuni principale :

-monitorizarea consumurilor zilnice ale tuturor echipamentelor  si optimizarea functionarii lor in special in perioada de cost tarifar maxim;

-posibilitatea  de a pune la dispozitia unui operator a tuturor informatiilor din sistem precum si o estimare a costurilor de exploatare a echipamentelor din cladire;

-intocmirea de statistici periodice precum si a unui raport energetic;

-monitorizarea tuturor situatiilor dterminate ca alarma de catre sistem precum si managementul acestora

 

Acum mai mult ca niciodata se impune controlul strict al consumului de energie , al optimizarii la maxim al functiunilor oferite de sistemele de control al cladirilor , care nu trebuie sa se limiteze doar la asigurarea unui nivel de confort adecvat in cladire.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.