Ghidul Serviciilor
Bog'art, Bucuresti - Antreprenor General, Companie De Constructii
inapoi la firma 155 vizite
Poza Clădiri Verzi
Foto

Abordarea noastră în ceea ce priveşte dezvoltarea durabilă se bazează pe implementarea celor mai bune practici ?i procese ce permit accesibilitatea pe termen lung, cu un impact minim asupra mediului.

Există patru principii directoare pe care abordarile noastre vizează să le atingă pe intreg parcursul duratei de viaţă a unei clădiri:

EFICIENŢĂ   –   UTILITATE   –   DURABILITATE   –   CONFORT

Aceste principii sunt asigurate de:

O clădire proiectată într-o maniera sustenabilă, reduce impactul asupra mediului pe întreaga durată de viaţă a acesteia. Sustenabilitatea are un efect pozitiv ?i din punct de vedere economic, acela de a reduce costurile, prin utilizarea metodelor verzi – una din cele mai eficiente metode de reducere a costurilor fiind performan?a energetică.

Focusul nostru asupra problematicii sustenabilităţii pune accentul nu doar pe proiectarea, implementarea şi certificarea clădirilor verzi, ci are în vedere ?i nevoile viitoare ale locatarilor acestor clădiri – clădirile noastre favorizează un mediu sănătos şi mult mai productiv.

Clădiri Verzi

În conformitate cu standardele Romanian Green Building Council, lucrările sustenabile realizate de către Bog’Art includ proiectarea şi implementarea responsabilă a practicilor de mediu şi eficien?a în privin?a resurselor.

În calitate de Antreprenor General, Bog’Art este în măsură să garanteze că proiectele sale îndeplinesc cerinţele de sustenabilitate ale certificărilor BREEAM şi LEED.

 

 

Rezultatele noastre sunt obţinute prin practici şi metode de proiectare care urmăresc să reducă:Utilizarea terenurilor -> Materialele -> Poluarea -> Deşeurile -> Apa şi Energia

Metodele şi tehnologiile implementate cuprind, nelimitativ:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.