Ghidul Serviciilor
Bog Design & Concept- Pardoseli, Usi Speciale, Pergole, Tavane False, Bucuresti
inapoi la firma 350 vizite
Poza Pergole de tip Lagune
Foto

Aceste tipuri de acoperisuri pentru aceasta  pergola nu numai ca va ofera protectie solara dar creaza o protectie la vint in zilele in care acesta sufla rebel in gradina noastra. Technic este posibil ca pergola sa fie inclisa complet cu aceste pinze , generind in spatiu confortabil pentru a va patrece timpul recreindu-va. Pergola de tip  Lagune  este fabricat dupa tehnologii noi, care asigura protectie la vinturi pina la 130 km/h si este include inchideri cu material care este si impermeabila la apa. Acest sistem de pinze pentru pergole va asigura o lumina ambientala placuta  si va extinde perioada in care doriti sa stai afara, apropape pe tot parcursul anului. Aceste materiale noi si inovative pentru pergola practic va confera posibilitatea ca acest spatiu sa fie folosit tot anul.

atorita solutiilor integrate in acest tip de pergola va puteti bucur de tot confortul  oferit de acest spatiu, de dimineata pina seara tarziu.

Acest spatiu exterior se poate folosi in zile insorite de primavara, in zilele toride de vara ai chiar in toaman a racoarasa sau zile calduroase de iarna.

– Lagune® INCALZIRE: Sistem inetgrat in designul grinzii– Lagune® SUNET: sistem integrat in designul grinzii

– Lagune® LIGHT: Lumini de tip LED integrate in grinzile acoperisului

Sistemul de lumini, incalzire si sunet se inetreaza cu ususrinta pe structura acestei pergole chiar si dupa ce o aveti instalata de ceva timp. Aceasta grinda se poate achizitiona separat .

Date tehnice

• Latime maxima : 12 m• Lungimea maxima orizontala: 6 m• Inclinatia minima a acoperisului : 8°

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.