Ghidul Serviciilor
Bog Design & Concept- Pardoseli, Usi Speciale, Pergole, Tavane False, Bucuresti
inapoi la firma 350 vizite
Poza Usi antifoc
Foto

Usi antifoc si etanse la fum

Cu durata de rezistenta de 30, 60, 90, 120 minute, sunt disponibile intr-o gama larga de culori si dimensiuni. Toate usile antifoc atat cele din metal cit si cele din lemn sunt dotate cu o banda protectoare expandabila sub actiunea caldurii, etansand spatiul dintre usa si toc in caz de incendiu. 

Usile antifoc se pot produce  dintr-o combinatie de materiale, cum ar fi:

Intotdeauna tocul usii trebuie sa cuprinda un sitem de sigilare la propagarea flacarii intre cele doaua incaperi,

usi antifoc

precum si a fumului.

Impreuna, aceste componente formeaza un ansamblu, de obicei, numit “usa rezistenta la foc”, care este certificata de un certificat de rezistenta la foc, agrementat.

Toate componentele ansamblului trebuie sa poarte o eticheta prin care se poate verifica toata aceasta atestare, si perioada la care se poate asigura aceasta protectie.

Constructia  usii

Structura tipologica a unei usi antifoc include, dar nu se limiteaza la:

Stabilirea etanseitatii

Tocurile folosite la o usa de incendiu, are nevoie de sigilii rezistente la foc. Acestea  pot fi compuse din:

Atunci cand toate acestea sunt folosite, se poate afirma ca  utilizarea  sigiliului este  corecta si esentiala in sistemele de protectie la foc pentru aceste usi. Varietatea sigiliilor pot varia in compozitia chimica, rata de expansiune, volumul de expansiune, si / sau caracteristicile  privind carbonizarea acestora.

Usi rezistente la foc  cu geamuri 

Unele usile antifoc sunt echipate cu ferestre interne care au fost incorporate in momentul fabricarii si au caracteristici antifoc (perioada limitata de timp). Proprietatiile pentru  ferestrele fixe din foaia de usa trebuie prezinte aceleasi compartamente in conditiile de incendiu si fum. Mai trebuie sa fie rezistente la apa, rezistenta la impact si pot include:

Avantajelei sticlei cu plasa de sarma sunt mult mai mari decat cea cu silicat de sodiu, de asemenea acesta are mai bune proprietati dpdv al izolarii termice, datorita actiunii endoterma a acestui compus chimic.

Clasa de combustibilitate

Usile de incendiu nu sunt neaparat neinflamabile. Este acceptabil pentru portiuni ale usii care urmeaza sa fie distruse prin ardere in timpul expunerii la un incendiu, atat timp cat ansamblul usa indeplineste criteriile de incercare la foc de limitare a limitelor de temperatura de pe partea non-incendiu a ansamblului. Acest lucru este in conformitate cu obiectivul performanta generala a unui incendiu evaluat usa pentru a incetini propagarea incendiului dintr-un foc evaluat compartiment la altul doar pentru o perioada limitata de timp, in care lupta contra incendiilor automata sau manuala pot fi utilizate pentru a limita raspandirea focului, sau a ocupantilor poate iesi cladirii.

Instalare

Aceasta este, de asemenea, foarte importanta ca atunci cand o usa de incendiu este instalat, orice lacune ramase in deschizatura dintre perete si cadru de usa trebuie sa fie corect completate cu material rezistent la foc. Usile de incendiu sunt in mod normal instalate de un personal specializat.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.